Ben jij klaar voor je eindexamen?

Dit jaar organiseert Twente Academy vernieuwde Eindexamenkampen. Driedaagse kampen die jou helemaal klaar stomen voor je Eindexamen. Of je nu net die acht wil binnenslepen of als je net dat extra zetje nodig hebt om te slagen voor dat ene struikel-vak, met Twente Academy ga je goed voorbereid de examens in.

Lees meer

Kijk ook eens op onze Facebook!

Like ons op Facebook voor het meest actuele nieuws over Twente Academy!

Lees meer

Twente Academy voor docenten

Bent u docent en wilt u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar de projecten die wij organiseren en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw werkzaamheden? Bezoek dan het docenten gedeelte op onze website!

Lees meer

Begin direct bij Twente Academy

Bekijk aanbod

Twente Academy helpt scholieren beter te presteren

Welkom bij Twente Academy. Twente Academy biedt hulp voor 3,4,5 en 6 vwo en laat je ook de eerste stappen in het studentenleven nemen. Neem snel een kijkje op de site en meld je aan!

Nieuws

Finalisten Profielwerkstukkenwedstrijd 2014

7 apr 2014

De finalisten voor de Profielwerkstukkenwedstrijd van 2014 zijn bekend! Deze 10 deelnemers zullen tijdens tijdens de Finaledag op zaterdag 12 april tegen elkaar strijden voor de hoofdprijs van 500 euro. Ben je benieuwd welke profielwerkstukken er door zijn naar de Finaledag? Lees dan verder!

Lees meer

Meer studiesucces door uitdagender onderwijs

18 mrt 2014

Circa 30% van de Nederlandse studenten in het hogere onderwijs, behaalt uiteindelijk geen diploma op dit niveau. Dit blijkt uit een rapport van de OECD, Education at a Glance 2013. Hierin worden de OECD-landen met elkaar vergeleken op het gebied van onderwijs.

Lees meer