Ben jij een meisje uit 4, 5 of 6 vwo?

Lees meer

Ben jij een meisje uit 4,5 of 6 vwo en heb jij je opgegeven voor een natuurprofiel? Dan kan jij meedoen aan het Techniek Meidenkamp. Techniek is namelijk niet alleen voor jongens!

Like onze Facebook, volg ons op Twitter

Lees meer

Volg ons op de sociale media voor het meest actuele nieuws over Twente Academy!

Twente Academy voor docenten

Lees meer

Bent u docent en wilt u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar de projecten die wij organiseren en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw werkzaamheden? Bezoek dan het docenten gedeelte op onze website!

Twente Academy helpt scholieren beter te presteren

Welkom bij Twente Academy. Twente Academy biedt hulp voor 3,4,5 en 6 vwo en laat je ook de eerste stappen in het studentenleven nemen. Neem snel een kijkje op de site en meld je aan!

Nieuws

Science on Tour op de Zwarte Cross

29 jul 2014

Afgelopen weekend stond Science on Tour op de Zwarte Cross! De verschillende proefjes met als thema "huis-tuin-en-keukennatuurkunde" trokken erg veel belangstelling.

Lees meer

Zomer openingstijden

4 jul 2014

Het kantoor van Twente Academy is in de vakantie op weekdagen bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur op info@twenteacademy.nl en 053 489 4890.

Lees meer

Wiskunde Zomercursus 2014

18 jun 2014

De inschrijving voor de Wiskunde Zomercursus van 7 t/m 11 juli is nog tot zondag 29 juni open. Kan jij nog wel wat bijschaving gebruiken op het gebied van wiskunde? Schrijf je dan nu in!

Lees meer

Wiskunde D dag 27 mei

12 jun 2014

Op dinsdag 27 mei vond de Wiskunde D dag plaats voor het Liemers College. Tijdens deze dag hebben 35 leerlingen uit 4VWO en 5VWO zich bezig gehouden met wiskundige vraagstukken op de Universiteit Twente.

Lees meer
Nieuwsarchief