Techniek is niet alleen voor jongens!

Lees meer

Ben jij een meisje uit 4, 5 of 6 vwo en heb jij je opgegeven voor een natuurprofiel? Dan kan jij meedoen aan het Techniek Meidenkamp dat plaatsvindt op maandag 19 oktober tot en met woensdag 21 oktober. Schrijf je snel in! Techniek is namelijk niet alleen voor jongens!

Ga jij de uitdaging aan?

Lees meer

Kan jij wel wat verdieping en uitdaging aan naast je schoolwerk? Wil jij je onderscheiden van je medescholieren? Check ons aanbod aan Masterclasses en kom je verdiepen in een gaaf onderzoeksthema!

Like onze Facebook, volg ons op Twitter

Lees meer

Volg ons op de sociale media voor het meest actuele nieuws over Twente Academy!

Twente Academy voor docenten

Lees meer

Bent u docent en wilt u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar de projecten die wij organiseren en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw werkzaamheden? Bezoek dan het docenten gedeelte op onze website!

Twente Academy helpt scholieren beter te presteren

Welkom bij Twente Academy. Twente Academy biedt hulp voor 3,4,5 en 6 vwo en laat je ook de eerste stappen in het studentenleven nemen. Neem snel een kijkje op de site en meld je aan!

Nieuws

Een geslaagde Hannover Messe Challenge!

5 mei 2016

Maandag 25 april zijn 330 Twentse bovenbouw scholieren met de Universiteit Twente, Saxion en partners naar de Hannover Messe geweest, de grootste technologiebeurs van Europa. De leerlingen kregen de opdracht om innovatieve technologieën van de exposerende bedrijven te combineren in één creatief business plan, en volgen een interessant VIP programma.

Lees meer
Nieuwsarchief