Techniek is niet alleen voor jongens!

Lees meer

Ben jij een meisje uit 4, 5 of 6 vwo en heb jij je opgegeven voor een natuurprofiel? Dan kan jij meedoen aan het Techniek Meidenkamp dat plaatsvindt op maandag 19 oktober tot en met woensdag 21 oktober. Schrijf je snel in! Techniek is namelijk niet alleen voor jongens!

Schrijf je in voor Meesterproef begeleiding!

Lees meer

Zit jij in het examenjaar van het technasium? En kan je wel wat extra hulp gebruiken bij het maken van je meesterproef? Schrijf je dan nu in voor Meesterproefbegeleiding van Twente Academy!

Ga jij de uitdaging aan?

Lees meer

Kan jij wel wat verdieping en uitdaging aan naast je schoolwerk? Wil jij je onderscheiden van je medescholieren? Check ons aanbod aan Masterclasses en kom je verdiepen in een gaaf onderzoeksthema!

Like onze Facebook, volg ons op Twitter

Lees meer

Volg ons op de sociale media voor het meest actuele nieuws over Twente Academy!

Twente Academy voor docenten

Lees meer

Bent u docent en wilt u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar de projecten die wij organiseren en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw werkzaamheden? Bezoek dan het docenten gedeelte op onze website!

Twente Academy helpt scholieren beter te presteren

Welkom bij Twente Academy. Twente Academy biedt hulp voor 3,4,5 en 6 vwo en laat je ook de eerste stappen in het studentenleven nemen. Neem snel een kijkje op de site en meld je aan!

Nieuws

stormloop aanmeldingen voor solar editie red engineers challenge 2015

15 jun 2015

Voor de derde editie van de RED Engineers Challenge 2015 hebben zich bijzonder veel Twentse scholen aangemeld. Zaterdag 21 november strijden 40 basisscholen (groep 7-8) tegen elkaar om wie de snelste, meest innovatieve solar wagen van LEGO heeft gebouwd. Een compleet lespakket stoomt de leerlingen in zes weken klaar voor de finaledag. Het evenement is een uitdagende en speelse manier om kinderen kennis te laten maken met techniek. Middels het thema ‘solar’ wordt een koppeling gelegd met het Solar Team Twente die in oktober meedoet aan ‘The World Solar Challenge’ in Australië en met het ‘Internationaal Jaar van het Licht’.

Lees meer

Won-manifestatie groot succes

15 jun 2015

Op donderdag 28 mei was de WON Manifestatie, waarop leerlingen van vijf scholen hebben gestreden voor grote prijzen! De winnaars gingen naar huis met een middag 3D printen, bioscoopbonnen of een Twente Academy pakket. De winnaars waren als volgt:

Lees meer
Nieuwsarchief