In 3 dagen klaar voor je eindexamens?!

Lees meer

Of je nu net die acht wil binnenslepen of als je net dat extra zetje nodig hebt om te slagen voor dat ene struikel-vak, met Twente Academy ga je goed voorbereid de examens in!

Is jouw profielwerkstuk of meesterproef geld waard?

Lees meer

Heb jij dit jaar je profielwerkstuk of meesterproef afgerond? Meld je aan voor de profielwerkstukkenwedstrijd of de meesterproevenwedstrijd en maak kans op gave prijzen!

Like onze Facebook, volg ons op Twitter

Lees meer

Volg ons op de sociale media voor het meest actuele nieuws over Twente Academy!

Twente Academy voor docenten

Lees meer

Bent u docent en wilt u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar de projecten die wij organiseren en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw werkzaamheden? Bezoek dan het docenten gedeelte op onze website!

Twente Academy helpt scholieren beter te presteren

Welkom bij Twente Academy. Twente Academy biedt hulp voor 3,4,5 en 6 vwo en laat je ook de eerste stappen in het studentenleven nemen. Neem snel een kijkje op de site en meld je aan!

Nieuws

Minister van OCW geeft startsein Girlsday 2015

8 apr 2015

Girlsday is een initiatief van VHTO om in samenwerking met bedrijven en scholen meiden van 10 tot 15 jaar kennis te laten maken met bèta/techniek en ICT. De meiden krijgen de kans om een kijkje te nemen in de fascinerende wereld van bètawetenschap en technologie en ontmoeten (vrouwelijke) professionals die in deze sectoren werken.

Lees meer

Inschrijvingen geopend!

15 jan 2015

Heb jij dit jaar je profielwerkstuk of je meesterproef afgerond en wil je gave prijzen winnen? Schrijf je dan nu in voor de Profielwerkstukkenwedstrijd of de Meesterproevenwedstrijd.

Lees meer
Nieuwsarchief